Deelfietsensysteem op De Wetering-Haarrijn een blijvend succes

Ecotransferium heeft in samenwerking met Businessclub De Wetering-Haarrijn in december 2018 een uitgebreid deelfietsensysteem gelanceerd op bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn. Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein te verbeteren, mogen werknemers van bedrijven gevestigd op De Wetering-Haarrijn gratis gebruik maken van deze deelfietsen. Bijvoorbeeld om snel van het station naar het werk te komen of voor een zakelijke rit tussendoor. 

De deelfietsen zijn een succes gebleken. Er zijn ondertussen al meer dan 15.000 ritjes gemaakt op de zogeheten ‘PickupB!kes’. De PickupB!kes worden per werkdag gemiddeld zo’n 43 keer gebruikt. Ook de afgelopen maanden tijdens de wisselende coronamaatregelen, stapten de gebruikers op een deelfiets. Medewerkers die gebruik maken van hun gratis fietsabonnement, stappen maandelijks zo’n tien keer op een deelfiets.

Positieve reacties van gebruikers

De PickupB!kes staan verspreid over 15 plekken op het bedrijventerrein. Gebruikers zijn tevreden met de extra vervoersoptie. Voor sommige medewerkers is het zelfs een reden om de auto te laten staan.

Bekijk waarom Barbara, marketing medewerker bij Apac, de PickupB!ke gebruikt. 

Gratis en simpel te gebruiken

De fietsen zijn gratis te gebruiken voor medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn op De Wetering-Haarrijn.  Aanmelden kan nog steeds. Dat is simpel:

  • Maak een account aan.
  • Download de Go About-app.
  • De app herkent je locatie en laat zien waar de dichtstbijzijnde fiets staat.
  • Open het slot van de fiets met de app.
  • Fiets naar je bestemming en zet de fiets weer op slot met de app.

Laat uw reactie achter