E-bike probeerproef

Altijd wind mee. Dat klinkt ideaal toch? Met de e-bike probeerproef kun je nu zelf gratis en heel gemakkelijk ondervinden hoe het is om met een elektrische fiets naar je werk te gaan.

Sneller, gezonder, gelukkiger

Door de auto te laten staan en de fiets te pakken ben je zowel goed bezig voor het milieu, als voor jezelf. De fiets is namelijk het vervoersmiddel waar wij Nederlanders het meest gelukkig van worden.
Een fijne bijkomstigheid van fietsen naar je werk is daarnaast dat het vaak minder tijd kost dan reizen met de auto. Met een E-bike ben je al helemaal snel. Zo fiets je vanaf het centrum van Utrecht in nog geen twaalf minuten naar De Wetering.
Dus begin je werkdag fris en gezond en pak de e-bike!

Reserveer jouw e-bike

Er zijn vier e-bikes beschikbaar voor medewerkers op De Wetering. Deze fietsen zijn heel eenvoudig te reserveren en vervolgens op te halen bij restaurant Zuiver. Je kunt maar liefst twee weken gratis gebruik maken van een elektrische fiets en zo ondervinden of de e-bike iets voor jou is.
Een fiets uitproberen gaat deze periode zelfs nog gemakkelijker, dankzij de E-Bike Roadshow. Wanneer uw bedrijf meedoet aan deze Roadshow dan wordt er een gewenst aantal E-bikes voor een langere periode bij uw bedrijf voor de deur geplaatst. Meer weten? Klik dan op onderstaande button:

Enthousiast na de testperiode?

Wanneer je enthousiast bent over de voordelen van de e-bike dan kun je gratis gebruik blijven maken van een elektrische fiets. Gobike biedt namelijk elektrische fietsen aan voor werknemers op De Wetering. De fietsen zijn op meerdere plekken op te halen en in te leveren. Meer informatie over het gebruik van gobikes vind je hier .