Mobiliteitsadviesgesprek

We snappen dat je als bedrijf aan de slag wil met het verbeteren van de mobiliteit van jouw werknemers, maar dat het lastig is hier een begin mee te maken. Daarom biedt Ecotransferium je geheel vrijblijvend een één op één adviesgesprek aan.

Neem een OV Dag!

Het eerste gesprek

Wanneer je een adviesgesprek aanvraagt komt er iemand van Ecotransferium langs om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om de mobiliteit van jouw medewerkers te verbeteren. Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn om de parkeerproblematiek rond het bedrijf te verkleinen, reiskosten te verminderen, reizen efficiënter te maken en duurzamer te presteren op mobiliteit.
We kijken daarnaast naar het huidige mobiliteitsbeleid (zaken waar je op dit moment tegenaan loopt en welke stappen je concreet kunt ondernemen).

Vervolgstappen

Naar aanleiding van het gesprek krijg je een bondig verslag met daarin de besproken zaken en vervolgstappen. Daarnaast wordt je de mogelijkheid geboden lid te worden van U15, waarna je een gratisCO2-scan krijgt aangeboden door Climate Neutral Group. Deze scan geeft inzicht in de CO2 footprint van jouw bedrijf, en geeft je suggesties om deze te verbeteren.
Ecotransferium neemt na een aantal weken contact met je op om te kijken of er nog zaken zijn waarbij we kunnen helpen.

E-bikes cadeau bij het adviesgesprek

Om je alvast een handje te helpen krijg je, bij de aanvraag van een adviesgesprek, een maand lang gratis twee e-bikes. Deze kunnen worden gebruikt door werknemers voor een periode van twee weken. In een maand kun je dus al vier medewerkers met een e-bike kennis laten maken! We zullen je uiteraard helpen met de communicatie richting jouw medewerkers. Mochten de fietsen in de smaak vallen, dan kun je altijd verlengen of we kunnen bijvoorbeeld met je meedenken hoe deze werknemers geholpen kunnen worden bij de aanschaf van een e-bike. Meer informatie over de E-bikes vind je hier.

Meer weten?
Neem dan contact op met Jeannine van Bree. Ze vertelt je telefonisch of via de mail graag meer over het klantadviesgesprek en komt graag bij jouw bedrijf langs. (J.van.bree@Ecotransferium.nl)

Laat uw reactie achter