Nu-Connect De Wetering

Op zoek naar een deel e-bike op De Wetering? Bijvoorbeeld om even snel naar een afspraak te fietsen of fris aan te komen op je werk. Met Nu-Connect, de deel e-bike van Utrecht, kan dat! En voor werknemers op De Wetering-Haarrijn is gebruik gratis.

Nu-Connect Wetering Utrecht

Locaties

De Nu-Connect e-bikes staan op drie plaatsen op De Wetering:

  • Shell tankstation de Wetering (eventueel in combinatie met parkeren) Bedrijvencampus
  • U2Point (Proostwetering 26)
  • Station Utrecht Leidsche Rijn (eventueel in combinatie met het openbaar vervoer)

Verder staan de e-bikes ook bij station Maarssen, op Lage Weide, bij P R Westraven en Kanaal30 en bij de Jaarbeurs (vanaf voorjaar 2019).

Nu-Connect in het kort

Als werknemer of bezoeker van De Wetering kun je gratis een elektrische deelfiets gebruiken uit het gehele Nu-Connect netwerk (op én buiten De Wetering, voor een aaneengesloten periode van maximaal 8 uur).
De fietsen beschikken over een tablet met navigatie waarmee je gemakkelijk naar adressen in heel Utrecht fietst en altijd het dichtstbijzijnde uitleenstation vindt.
De deelfietsen zijn 24 uur per dag mee te nemen en kunnen bij elk Nu-Connect uitleenstation weer worden ingeleverd. De website van Nu-Connect houdt je op de hoogte van het aantal beschikbare fietsen per uitleenstation.

Meld je nu aan!

  • Schrijf je in door een account aan te maken.
  • Vul je gegevens in, koppel je creditcard en je bent klaar om te fietsen (jouw creditcard is alleen nodig voor borg en als je de fiets langer dan 8 uur aaneengesloten gebruikt).
  • Zoek een uitleenstation via de website.
  • Open en sluit de fiets via de app op de tablet op het stuur (je hebt geen app op je telefoon nodig).

Meer weten?

Kijk op Nu-Connect.nl voor alle informatie of neem contact op via e-mail.