Succesvolle campagneochtend voor deelfietsen

Op donderdag 23 mei heeft Ecotransferium De Wetering een campagneochtend gehouden op bedrijventerrein De Wetering ter promotie van de verschillende deelfietssystemen die beschikbaar zijn voor medewerkers van het bedrijventerrein. De campagne was een vervolg op een eerdere succesvolle campagneweek in december.

Het bedrijventerrein De Wetering kent twee deelfietssystemen.

Pickupb!ke

Pickupb!ke is een deelfietssysteem met gewone fietsen. De pickupb!kes zijn op 15 plekken beschikbaar op de Wetering, zijn te openen en sluiten met een app op de telefoon en kunnen op elke van de 15 stallingplekken weer ingeleverd worden. De pickupb!ke heeft sinds de start in december al meer dan 70 actieve gebruikers, die gezamenlijk al meer dan 1000 ritten hebben gemaakt. https://www.ecotransferium.nl/pickupbike/.

NuConnect

NuConnect is een deelfietsensysteem met elektrische deelfietsen. Deze e-bikes zijn op 3 plekken beschikbaar op het bedrijventerrein De Wetering (maar verder ook op Lage Weide en bij station Utrecht Centraal). De fietsen zijn te openen en sluiten via de tablet op de fiets en kunnen ook op elke van de 3 stallingplekken weer ingeleverd worden. https://www.ecotransferium.nl/nieuws-en-producten/nuconnect-wetering/.

Simpel en gratis gebruik

De deelfietsen zijn vooral een aansluiting op het openbaar vervoer, om snel van de trein naar het werk te komen. Of voor zakelijke ritjes tussendoor. Voor deze twee deelfietsensystemen maken gebruikers een account aan online. Het account en gebruik is gratis voor medewerkers van bedrijven op De Wetering. Overigens zit er wel een limiet aan het aantal uur van een gratis rit.

Mede mogelijk gemaakt door subsidies

Alle deelfietsensystemen zijn mede mogelijk gemaakt door subsidies die door Ecotransferium De Wetering zijn aangevraagd bij de gemeente Utrecht en Goedopweg. Ecotransferium De Wetering geeft voor en samen met de werkgevers invulling aan slimme en duurzame mobiliteit met als doel de bereikbaarheid van de Wetering-Haarrijn te verbeteren.

Laat uw reactie achter