U15 helpt bedrijven met slimme mobiliteit voor een bereikbare regio

Op bedrijventerrein De Wetering wordt al een aantal jaren actief gewerkt aan duurzame mobiliteit.

Sinds dit jaar wordt op De Wetering ook samengewerkt met bedrijvennetwerk U15. Daarmee werken we gezamenlijk aan een modern, bereikbaar en duurzaam bedrijventerrein voor alle bedrijven en werknemers op De Wetering!

Groeiend netwerk

U15 is een groeiend netwerk van bedrijven in de regio Midden-Nederland die de bereikbaarheid van de regio willen verbeteren. Dat doen ze door samen te werken, kennis te delen en gezamenlijk te werken aan slimme oplossingen voor mobiliteit. Naast een betere bereikbaarheid heeft slimme mobiliteit namelijk ook andere voordelen voor bedrijven, zoals kostenreductie en een lagere CO2-uitstoot.

Lidmaatschap U15

Bedrijven in de provincie Utrecht kunnen lid worden van U15. In U15 delen bedrijven kennis en ervaringen met elkaar in een interessant netwerk. U15-bedrijven krijgen gratis een CO2-footprint aangeboden en krijgen daarmee inzicht in de impact van mobiliteit op hun voetafdruk. Daarnaast kunnen U15-bedrijven deelnemen aan projecten waarmee ze actief hun prestaties op dit gebied kunnen verbeteren, zoals het stimuleren van fietsen binnen het bedrijf en de invoering van een mobiliteitsbudget. Daarmee dragen ze ook bij aan het vergroten van de bereikbaarheid in de regio.

U15 als gesprekspartner

Daarnaast is U15 is een belangrijke gesprekspartner voor het ministerie van I&M, de provincie Utrecht en de grote steden in Midden-Nederland. U15 vertegenwoordigt daarbij het bedrijfsleven.

Lid worden

Benieuwd wat U15 allemaal doet? Neem dan eens een kijkje op de website!
Wil je ook lid worden van de U15 en samen met andere bedrijven werken aan duurzame mobiliteit en een bereikbare regio? Neem dan contact op met Jeannine van Bree via info@ecotransferium.nl.

Laat uw reactie achter