De U15 en CO2-scan

U15 is een netwerk van meer dan 300 werkgevers in de regio Midden-Nederland die samen werken aan duurzame mobiliteit in de regio. En dat levert veel op! Een betere bereikbaarheid, lagere kosten, CO2-reductie en vitalere medewerkers. Word ook lid van de U15 en werk samen aan duurzame mobiliteit.

Neem een OV Dag!

Voordelen

Lid worden van de U15 kent veel voordelen. Je lidmaatschap start met de gratis CO2-footprintmeting. Die brengt CO2-emissies in beeld en geeft inzicht in de mobiliteit van het bedrijf. Naar aanleiding van de meting ontvang je advies over reductiemogelijkheden en tips en verbetersuggesties.
Verder komt er een mobiliteitsmakelaar langs die samen met jouw bedrijf gaat kijken naar verdere mogelijkheden. Ook kun je deelnemen aan U15 café’s en krijg je toegang tot de kennisbank met handige tips en informatie.
Als deelnemend bedrijf teken je een intentieverklaring, waarin je aangeeft dat je je wil inzetten voor het verduurzamen van je mobiliteit en dat je als bedrijf actief participeert in het netwerk.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op: www.u15.nl of klik hier om meer te weten te komen over de samenwerking tussen Ecotransferium en de U15.
Lid worden van de U15 of voor een adviesgesprek? Neem dan contact op met Jeannine van Bree (j.van.bree@ecotransferium.nl)