Succesvolle ontbijtsessie over de toekomst van mobiliteit in Utrecht-West

    

Verschillende werkgevers, ondernemers en geïnteresseerden van bedrijventerreinen in Utrecht-West kwamen woensdagochtend 13 november 2019 samen voor de ontbijtsessie ‘De toekomst van mobiliteit in Utrecht-West’.

 

Ecotransferium organiseerde deze ontbijtsessie samen met Vereniging Parkmanagement De Wetering-Haarrijn en Businessclub De Wetering-Haarrijn om bewustwording te creëren en kennis te delen over de ontwikkelingen van mobiliteit in Utrecht-West. Na een goed ontbijt en de mogelijkheid om informeel met elkaar kennis te maken, werden de aanwezigen door sprekers Esther Driessen van de gemeente Utrecht, Pieter Tanja van Ecotransferium en Wouter de Valk van Goedopweg binnen één uur bijgepraat. U kunt de sheets van presentaties hieronder downloaden.

 

Download de presentaties.

 

Na de presentaties was er ruimte om verder met elkaar in gesprek te gaan. Ecotransferium blijft graag in contact met de aanwezigen en overige geïnteresseerden om samen te werken aan duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of u aanmelden voor een bedrijfsgesprek?

 

Neem contact op met Ecotransferium via e-mailadres info@ecotransferium.nl.

 

Laat uw reactie achter