Uitnodiging ‘Het Woon-Werk-Fiets-ontbijt’

Fietsen van en naar het werk is erg in trek. Zo stappen steeds meer mensen op de e-bike of speedpedelec, is de nieuwe bijtellingsregeling van kracht en zijn er ook andere slimme opties voor fietsstimulering voor werknemers. Daarom organiseert Goedopweg het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets, zodat werkgevers en ondernemers alles te weten kunnen komen over de kansen die de fiets biedt voor hun organisatie!

Samen met andere werkgevers en ondernemers in regio Utrecht

Kom op vrijdag 28 februari ontbijten in de Jaarbeurs Utrecht! Speciaal werkgevers en ondernemers heeft Goedopweg een gevarieerd programma samengesteld gericht op fietsregelingen.

Praktische informatie

Datum: 28 februari 2020
Tijd: 8.30 tot 10.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht – Arena
Aanmelden: Schrijf je hier in!

Het programma

De ervaren fiscalist, Heleen Elbert, legt in simpele taal uit hoe je fiscale regels, zoals kilometervergoedingen en leasemogelijkheden kunt toepassen. Jaco Pieper van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat presenteert de landelijke Fietsmissie.

Stel je vragen aan een panel van werkgevers die elk eigen maatregelen in hun organisatie hebben genomen. Tot het panel behoort onder andere Arno Veenman (de Volksbank), mobiliteitsmanager van het jaar. Na afloop van het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets heb je exclusief als één van de eerste bezoekers gratis toegang tot de E-bike Xperience, de Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs.

Gratis toegangskaarten voor je medewerkers

Maak je medewerkers blij met gratis toegangskaarten voor de E-bike Xperience, de Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs. Zij kunnen vanaf 10.00 uur de beurs bezoeken waar zij meer dan zeventig merken fietsen kunnen uitproberen. Meld je medewerkers aan via het aanmeldformulier.

Laat uw reactie achter